Corona-proof Online voorstellingen

Poppenkast en Kindertheater op elke locatie

Online voorstellingen

Er zijn situaties te bedenken waarbij je graag een superleuke voorstelling op jouw locatie zou willen hebben, maar dat het simpelweg niet haalbaar is vanwege bijvoorbeeld covid-19 (of een andere reden). Alhoewel wij geheel corona-proof kunnen spelen, hebben we nu ook streaming mogelijkheden: digitaal theater!

Theater op jouw locatie, maar dan digitaal.

Wij spelen onze voorstelling in onze studio. Precies dezelfde show als die je normaal gesproken op jouw locatie zou krijgen.

De show is, via een geheime link, voor jullie te bekijken.
Zo kunnen de verschillende groepen op de basisschool in hun eigen klas via het digibord, tv of computer de voorstelling bekijken. Instellingen en bedrijven kunnen de link verspreiden onder hun werknemers of locaties.

Overal waar een internetverbinding is kan de voorstelling worden bekeken.

En nog steeds live en interactief!

De voorstelling is realtime (live), en wordt enkel voor jullie gespeeld. Indien gewenst kunnen de toeschouwers reageren met geluid en/of bewegingen zoals zwaaien en knikken. Hierdoor blijven de voorstellingen interactief.

Scherp en glashelder

Dankzij onze 4k camera en uitstekende microfoons zijn we haarscherp te zien en spat zuiver te beluisteren.

Wat heb je nodig?

Naast een computer met goede internetverbinding enkel een (gratis) streamingsoftwareprogramma zoals Zoom, Google hangouts of Skype.

Supermakkelijk!

Geen tijd of zin om te verdiepen in de benodigde streamingsoftware? Geen probleem! We kunnen ook via YouTube een live of ‘semi’-live voorstelling verzorgen. Zeer eenvoudig en plezier gegarandeerd!

Vraag direct een offerte aan