Sinterklaasvoorstellingen

Poppenkast en Kindertheater op elke locatie

Sinterklaas poppenkast en
Sinterklaas kindertheater

Je kunt ons eigenlijk wel de ‘Sinterklaas specialist’ noemen. We hebben honderden Sinterklaas voorstellingen gespeeld door heel Nederland en België. Al onze Sinterklaas poppenkastvoorstellingen zitten vol met bekende Sinterklaasliedjes, interactie en uiteraard Sinterklaas zelf. We hebben zelfs een poppenshow speciaal voor de Sint zelf mogen maken!
Welk poppentheater je ook kiest, we kleden ze allemaal aan in Sinterklaas-thema.
Onze Sinterklaaspoppenkast is bijvoorbeeld geschikt als voorprogramma voordat de Sint zijn opwachting maakt. Maar ook zeer geschikt ter vervanging van een bezoek van Sinterklaas.
We zijn overigens niet beperkt tot enkel Sinterklaas poppenkastvoorstellingen.
We spelen ook hele leuke Sinterklaas kindertheatervoorstellingen en zelfs kerstvoorstellingen.
Ook deze vind je op onze website.
We spelen dan ook op nagenoeg elke locatie.
Van basisschool tot theater, van bedrijf tot instelling: wij komen overal!

Sinterklaasvoorstelling

Sinterklaas poppenkastvoorstelling
‘Een cadeau voor Sinterklaas’

In deze Sinterklaas poppenkastvoorstelling maken we kennis met Tim. Een kleine jongen, met enorm veel zin in het Sinterklaasfeest. Hij heeft een cadeau gemaakt voor Sinterklaas. Hij is tenslotte jarig.

En omdat de Sint altijd zelf cadeaus weggeeft, vond Tim het wel eens tijd om Sinterklaas een cadeau terug te geven. Maar… hij wil het wel persoonlijk gaan geven. Maar hoe kom je nu bij Sinterklaas terecht? Daar heeft hij een slim plan voor bedacht. Hij heeft daar wel de hulp van het publiek voor nodig. Met de hulp van de kinderen komt het uiteindelijk allemaal goed.

Sinterklaas entertainment vol Sinterklaas liedjes, interactie en plezier. Een poppenkastvoorstelling van 30-40 minuten (aangepaste tijden mogelijk). Op en top Sinterklaas sfeer!

Meer informatie?

Sinterklaas poppenkastvoorstelling
‘Sinterklaas en de verdwenen schoenen’

Elk jaar trekt Sinterklaas van huis naar huis om alle schoenen te vullen. Dat is nog nooit mis gegaan. Tot nu.. Dit jaar is, tot grote verbazing van Sinterklaas, geen schoen te vinden.

Sinterklaas is bang dat alle kinderen hem misschien wel zijn vergeten. Een kleine, hele slimme jongen komt Sinterklaas te hulp! Oh ja, een stuntelende toverfee lijkt er ook iets mee te maken te hebben…

Kom helemaal in de Sinterklaas stemming met deze superleuke poppenkastvoorstelling! Sinterklaasliedjes, grappen, leuke poppen, interactie en nog veel meer.

Een poppenkast voorstelling van 30-40 minuten (aangepaste tijden mogelijk), geschikt voor o.a. bedrijven, basisscholen, theaters, bibliotheken enzovoort.

Meer informatie?

Sinterklaas poppenkastvoorstelling
‘Chocoladeletter-pret’

Wat leuk! Een grote walvis vaart mee met de boot van Sinterklaas.

De Sint is, zoals elk jaar, onderweg naar Nederland. De walvis wil spelen met de stoomboot. Dat lijkt heel leuk, maar de walvis zwemt per ongeluk hard tegen de stoomboot van Sinterklaas aan. Alle chocoladeletters aan diggelen! Dat is een groot probleem.

Een verstrooide professor en een kleine jongen schieten Sinterklaas gelukkig te hulp. Zou alles op tijd klaar zijn? Met hulp van het publiek moet dat vast lukken!

Een ideale Sinterklaas poppenkastvoorstelling voor in de spannende tijd rond het Sinterklaasfeest. Deze poppentheater voorstelling duurt 30-40 minuten (aangepaste tijden mogelijk). Het Sinterklaasfeest is nog nooit zo leuk geweest!

Meer informatie?

Sinterklaas poppenkastvoorstelling
‘De Hulpsinterklaas’

Sinterklaas heeft een echt Hollands griepje te pakken. Er zit niets anders op dan onder de wol uit te zieken. Maar wie gaat de pakjes bezorgen?

Tim heeft de oplossing: hij zal optreden als hulp-sinterklaas. Zo kan pakjesavond gelukkig doorgaan. Alhoewel.. eerst moet Tim een echte Sinterklaas worden. Het publiek zal hem daarbij helpen. Maar gaat het allemaal op tijd klaar zijn?

Een spannende Sinterklaasvoorstelling voor alle leeftijden. 30-40 minuten (aangepaste tijden mogelijk) puur Sinterklaas-plezier!

Meer informatie?

Sinterklaas kindertheater voorstelling ‘De Schatkamer van Sinterklaas’

Op de verhalenzolder bewaard onze verteller alle verhalen over Sinterklaas. Zelfs de allernieuwste verhalen, vers verzonnen door bijvoorbeeld juffen en meesters, zijn hier te vinden.

Sinterklaas komt elk jaar met veel plezier naar deze schatkamer vol verhalen. De verhalenverteller bewaard de favoriete verhalen van Sinterklaas in één speciaal, groot boek. Zo heeft de Sint al zijn leukste verhalen bij elkaar, als hij langskomt. Dit jaar lijkt dat een probleem te worden. Het grote Sinterklaas verhalenboek is namelijk verdwenen..

Rik de Rat, Simon het Stinkdier… ze proberen zo goed als het gaat te helpen. En opa? Opa doet geheimzinnig.
Tussen al deze raadsels maakt de verhalenverteller natuurlijk wel even tijd voor een paar mooie Sinterklaas verhalen.

Een kindertheater voorstelling voor in de Sinterklaastijd. Deze voorstelling duurt een uur, maar kan ik overleg aangepast worden. Een cadeautje van een voorstelling!

Meer informatie?
sprookjes kindertheater

Sinterklaas kindertheater voorstelling ‘Een piraten Sinterklaasfeest’

Onze stoere ‘Peter Piraat’ ken je misschien wel van onze piratenvoorstellling ‘Piraat gestrand’. Wat je misschien nog niet over hem wist, is dat deze onverschrokken piraat een beetje bang is voor Sinterklaas. En dat is best een probleem voor een Piraat die zo gek is op het Sinterklaas-feest. Hij droomt zelfs van een intocht met zijn piratenschip, net zoals de Sint dat elk jaar heeft. Een intocht met ontvangst door een burgemeester. Maar dat zal niet zomaar gebeuren..

Zijn trouwe vogel Vic en het publiek zullen hem vast helpen. Zo wordt het ook een fantastisch Sinterklaasfeest voor de piraat!

Een avontuurlijke Sinterklaas kindertheatervoorstelling van een uur. Geschikt voor vele locaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ahoy!

Meer informatie?