Kinderboekenweek

Poppenkast en Kindertheater op elke locatie

Kinderboekenweek, poppenkast en kindertheater

Al sinds 1954 wordt er jaarlijks in oktober de kinderboekenweek gehouden. Elk jaar maken wij speciaal voor de kinderboekenweek een nieuwe voorstelling. Uiteraard met het desbetreffende thema als basis. Deze voorstellingen zijn zeer geschikt als ondersteuning tijdens de kinderboekenweek. Wij spelen deze poppenkast voorstellingen dan ook veel voor basisscholen en bibliotheken. Elk jaar maken wij een voorstelling op maat voor het kinderboekenweek thema. Zodra het thema bekend is, gaan wij daar een hele leuke poppentheatervoorstelling bij maken. Je kunt op deze pagina alles lezen over de inhoud van deze voorstelling. Met onze kinderboekenweekvoorstelling bieden we een zeer toegankelijke en leuke toegang tot het thema van dat jaar. Er zijn vaak ook verschillende voorstellingen die van nature al aansluiten op het thema. Wij denken graag met je mee, dus bel of mail ons gerust!

Tijdens de kinderboekenweek zijn wij erg druk, dus het is een aanrader om op tijd te boeken. Hieronder kun je lezen welke voorstelling we voor dit jaar hebben gemaakt:

Kinderboekenweek voorstelling dit jaar

Tijdens de Kinderboekenweek is er altijd een thema. Met dit thema maken we elk jaar een fantastische voorstellingWe spelen zowel een kindertheater als een poppentheater versie.

Je kunt zelfs overwegen om later circusdirecteur te worden. Die show is Neem contact met ons op voor meer informatie over de voorstelling van dit jaar.

We zitten altijd snel vol in de Kinderboekenweek, dus boek op tijd!

Vraag een offerte aan