Poppenkast XXL

Poppenkast en Kindertheater op elke locatie

Kinder entertainment met iets extra’s?

Soms is een gelegenheid zo speciaal dat je de toeschouwers op iets extra’s wilt trakteren. Ook hier kan Theater Fantast veel in betekenen; Poppenkast XXL. Op deze pagina vind je een aantal fantast(ische) mogelijkheden voor kinder entertainment. Allemaal opties die we voor of na de poppentheatervoorstelling kunnen spelen. Nog steeds op zoek naar meer? Bel of mail ons, wij denken met je mee.
Alles voor een superleuke poppenkast XXL voorstelling!

Kinder entertainment 
‘Master of ceremony’
Dennis de Draak!

Stel je voor: je publiek wordt bij binnenkomst welkom geheten door onze eigen gastheer Dennis de Draak. Hij zit op zijn nest en begroet iedereen die binnenkomt. Daarna zal hij de voorstelling op zijn eigen wijze openen. Een poppenspeler is niet te ontdekken naast, onder, achter of boven onze draak. Hoe dat kan? Tja…. Dat is het geheim van de … draak! Een bijzondere opening, dat is het zeker. Uiteraard sluit Dennis de voorstelling ook af. Plezier en verbazing gegarandeerd! Wil je nog meer? Kijk een bij onze andere voorstellingen!

Meer informatie
Sprookjesboom kinderboekenweek tovenaar draak
Magic Show Poppenkast XXL

Magic Show 

Voor of na de voorstelling krijgen de kinderen een Magic Show te zien. Onder andere passeren een pratende tekening (heel bijzonder), een betoverde goochelstaf , een koning met bijpassende toverkroon en nog veel meer betoverende hoogstandjes. Uiteraard met magisch decor!

Meer magische informatie!

CD De Allerleukste Liedjes Van Theater Fantast

Op veler verzoek hebben wij van onze leukste liedjes uit onze theatervoorstellingen een cd gemaakt. Boordevol gave, unieke kindermuziek en korte verhaaltjes voor kinder entertainment thuis.  Incl. full color mini boekje.

Meer muzikale informatie!