Kerstvoorstellingen

Poppenkast en Kindertheater op elke locatie

Poppenkast en kindertheater kerstvoorstellingen

Je bent bij ons aan het juiste adres voor de allerleukste kerst poppenkastvoorstellingen, poppentheatervoorstellingen en kindertheater. We zijn trots op al onze kerstvoorstellingen, niet in de laatste plaats omdat wij een heuse sneeuwgarantie bieden. Zeg nou zelf, waar vind je dat?

Oh, en om alvast in de stemming te komen.. Hier alvast een kerstcadeautje van ons, om in de stemming te komen!

kerstpoppenkast

Poppenkast kerstvoorstellingen ‘Kerstbomen dromen’

Stel je eens voor dat je een kerstboom bent. Hartstikke leuk natuurlijk, maar soms wil je ook weleens iets anders. Op reis bijvoorbeeld.

Toon, onze kerstboom, is het stilstaan in de woonkamer tijdens de kerst goed zat. Hij wil op avontuur. En dat doet hij. Hij gaat op pad in zijn ‘dikke slee’. Alleen nu zit Guus zonder kerstboom. Dat is een flinke tegenvaller. Hij moet op zoek naar Toon, maar zo gemakkelijk is dat niet. Gelukkig zijn er genoeg kinderen in het publiek die hem een handje kunnen helpen.

Een sfeervolle, grappige poppentheater voorstelling voor de tijd rond kerstmis. Vol met leuke kerstliedjes. 30-40 minuten kerstsfeer! Inclusief unieke sneeuwgarantie!

Hohoho.. Meer info?

Kerst poppenkast voorstelling ‘Frosty’s kerstfeest’

Guus heeft ontzettend veel zin in de kersttijd. Hij vindt alles aan kerst leuk. De muziek, de versiering, de gezelligheid, kerstbomen en…. Sneeuwpoppen. Die zijn toch wel zijn favoriet. Maar het sneeuwt niet altijd rond de kerst. Hoe gaat hij dit oplossen?

Toon, de kerstboom van Guus, heeft een goed idee. Hij denkt dat hij het voor elkaar kan krijgen om Guus dit jaar een sneeuwman te bezorgen. Maar daar heeft hij de kinderen wel bij nodig.

Volop kerstplezier voor jong en oud. Natuurlijk met vele swingende kerstliedjes. 30-40 minuten grappen en kerstsfeer. Uiteraard heeft ook deze wintervoorstelling onze bijzondere sneeuwgarantie!

Hohoho… Meer info?

Kindertheater en poppenkast kerstvoorstellingen
‘Sprakeloos.. Een magische kerst!’

In een sfeervol kerstdecor komen we onze ‘Dickens’ hoofdpersoon tegen. Uiteraard wil hij het publiek hartelijk begroeten. Oef… dat lukt niet. Er komt geen geluid uit z’n mond. Nog maar eens proberen. Nee… niets.. Met hulp van het publiek wordt dat vast wel opgelost.

Deze kerst kindertheatervoorstelling is een afwisselende combinatie van goochelen, kindertheater en poppentheater.

Kerst kindertheater van een uur vol sfeer en magie! Ook onze unieke sneeuwgarantie ontbreekt niet.

Hohoho… Meer info?

Kerst kindertheater voorstelling
‘Fantastische kerstverhalen’

Onze kerstverhalenverteller woont op de verhalenzolder. Elk jaar zorgt hij voor alle kerstverhalen die worden verteld. Op school, in de bibliotheek of gewoon thuis. Hij kent ze allemaal.

Onze verhalenverteller is overigens niet de enige bewoner op de kerstverhalen zolder. Al zijn vrienden helpen hem mee om de sfeervolste en grappigste kerstverhalen te vertellen.

Uiteraard ontbreken de leukste kerstliedjes niet.
Een uur puur kerstsfeer!

Hohoho… Meer info?