Onze voorstellingen

Poppenkast en Kindertheater op elke locatie

Kindervoorstellingen en poppenkast is ons specialisme!

 
En dat specialisme nemen we graag mee naar jouw locatie. Wat dat precies is? Nou, bijvoorbeeld heel veel plezier en 35 jaar ervaring in kindervoorstellingen. Onze Voorstellingen zitten vol interactie, muziek, prachtige grote poppen, hele mooie decors… En nog veel meer.

Wij hebben op ontzettend veel verschillende locaties gespeeld. Denk aan de basisschool, de bibliotheek, instellingen, bedrijven, kinderopvang en natuurlijk het theater. Maar we hebben ook in een oude stoomtrein opgetreden, in musea, in kelders, zolders, tuinen enzovoort. En er komen er vele per jaar bij.

We zijn blij dat we elk jaar bij nieuwe klanten verwelkomd worden, maar ook dat we bij vele vaste klanten regelmatig terug mogen komen. We zijn dan ook trots op alle complimenten die we over onze kindervoorstellingen ontvangen.

Als Theater Fantast zetten we ‘De Fantast’ in ons goed aan het werk. We fantaseren kindertheater waarvan wij vinden dat het een uniek bestaansrecht heeft binnen het theateraanbod in Nederland en België. Kwalitatief en fantasierijk kindertheater. Kindertheater waar we zelf naartoe zouden willen gaan. Kindertheater vol plezier, verwondering en ontdekking.

Soms krijgen we de vraag of we, naast onze poppenkast of kindertheatervoorstelling, nog iets extra’s aan het programma kunnen toevoegen. Ook dat is voor ons geen enkel probleem. Kijk maar eens hier of hier.

Onze theaterdecors en poppentheaters zijn te groot voor in de woonkamer. Maar soms wil je zoveel leuks in de woonkamer halen. Voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest. Dat is geen probleem. Voor poppenkast aan huis hebben wij een speciale site én een speciale poppenkast. Kijk daarvoor op poppenkastthuis.nl.

Kijk op je gemak even verder op onze site. Of bel of mail ons even.


Tot snel!

Verschillende soorten voorstellingen

Theater Fantast speelt verschillende soorten voorstellingen. Kijk hieronder voor een overzicht van alle leuke voorstellingen die we ook bij jou op locatie kunnen spelen!

Kindertheater

Met een ruime keuze aan verschillende kindertheatervoorstellingen zit er altijd een leuke voorstelling voor jullie gelegenheid bij.

Poppenkast

Een superleuke interactieve poppenkastvoorstelling uit één van onze prachtige poppentheaters.

Sinterklaasvoorstellingen

Onze succesvolle Sinterklaas voorstellingen spelen we o.a. op scholen, bij bedrijven, bso, kdv, instellingen, theaters en zo meer!

Kerstvoorstellingen

Sfeervolle kerstvoorstellingen voor de spannende dagen voor kerst. Vol bekende kerstliedjes! En…. een echte sneeuwbui!

Speciale voorstellingen

Elk jaar maken wij nieuwe voorstellingen die aansluiten op de thema’s van de kinderboekenweek en de Nationale voorleesdagen.

XXL voorstelling?

Naast poppenkast en kindertheater maken wij nog een aantal andere bijzondere acts. Denk aan een VlooienCircus, een kidsgoochelaar enzovoort. Neem gerust contact op!